Tue. Oct 4th, 2022
Si comel tak reti duduk diam, reaksi jalan ditutup cuit hati warganet

Si comel tak reti duduk diam, reaksi jalan ditutup cuit hati warganet

Gelagat seekor kucing menjadi bualan hangat orang ramai menerusi aplikasi popular TikTok apabila si comel ini dirakam oleh pemiliknya dalam keadaan bosan. Ini kerana, haiwan tersebut kelihatan mundar mandir dikawasan sama.

Mungkin kerana bosan, pemiliknya juga sempat mengusik haiwan kesayangnnya itu dengan menutup jalan yang di laluinya itu dengan menulis, “Maaf jalan ini di lockdown” sehingga mengakibatkan kucing itu terhenti dan termenung seketika. Anda lihatlah sendiri, gelagat resah si comel ini. Comel betul!

@gilangsatryaPaniklah masa enggak ##fyp ##GoyangShopee ##ParselTokopedia ##SuperiorBarengOPPOA54

♬ Panik ngga – Ragil

Rakaman video itu bagaimanapun dihujani dengan reaksi wargamaya yang merasa terhibur apatah lagi selepas melihat jalan yang dilaluinya itu ditutup seolah-olah memahami keadaan semasa.

Dalam video juga dapat di saksikan gelagatnya yang berpusing pusing sehingga membuatkan ada kalangan wargamaya merasa bimbang dengan tahap kebosanan kucing tersebut.

Comel

Video daripada pengguna aplikasi TikTok atas nama Gilangsatrya itu bagaimanapun mendapat ribuan tanda suka dan turut ditinggalkan reaksi lucu.

Wargamaya juga berseloroh dengan situasi bosan di alami si comel itu yang dilihat mundar mandir dalam rumah.

“Ko ni kenapa cing, terpusing pusing”

“Comel”

“Kucing pun boring duk umah, cat: dari aku bulatkan badan, baik aku exercise”

Nak macam-macam info? Join Group Facebook Nak Kecam Apa Hari Ini?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

“Kalau sampai mcm tu geleng dia” – Wanita ubah suai helmet untuk bagi signal buat netizen ketawa terbahak-bahak

error: Haipp!!!