Tue. Oct 4th, 2022

“Kasi Jadi Soeb!”- Kapsyen ‘Posting’ Shuib & Zara Zya Cetus Perbualan Netizen

Terdahulu, perkongsian foto bersama antara dua selebriti iaitu Zara Zya dan Shuib Sepahtu mengundang pelbagai tekaan buat peminat mereka sehingga ada yang mendoakan agar kedua-duanya berjodoh kerana kelihatan sangat sepadan.

Walau bagaimanapun, nampaknya terbaharu kedua-duanya sekali lagi hangat diperkatakan oleh netizen berikutan posting mereka di ruangan Instagram masing-masing.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

Menerusi muat naik Shuib Sepahtu diruangan Instagram peribadinya ini memaparkan video dia meluangkan masa dengan pelakon drama Honey-Moon itu yang dilihat sedang makan bersama. “Nak cakap Ya pon tidak, nak cakap Tak pon tidak, ianya di tengah tengah. Haa macam mana tu, boleh tolong explain tak awak @Zarazya.” Tulis Shuib yang nampaknya mengundang orang ramai berteka-teki lagi tentang hubungannya dengan Zara Zya.

Dalam pada itu, menjengah pula ke Instagram Zara Zya ternyata dia turut memuat naik rakaman video yang menunjukkan mereka berfoto bersama namun di tempat lain pula.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZaraPrihatin (@zarazya)

“InshaAllah jadi… kan awak? @Shuibsepahtu,” ujar Zara Zya diruangan kapsyennya yang membuatkan kedua-duanya menjadi bualan ramai menerusi ruangan komen. Meskipun ada antara peminat suka melihat mereka meluangkan masa bersama namun ada yang mendakwa ia sekadar marketing untuk Zara Zya yang dikatakan mungkin membuka cawangan BubbleBee.

“Segan lah nak explain”

“Kami doakan”

“Semoga jodoh kalian”

“Kasi jadi soeb!”

Follow kami di TELEGRAM Netizen Malaya untuk dapatkan info dan artikel-artikel terkini serta menarik.

error: Haipp!!!