Mon. Dec 5th, 2022

TikTok Manchester United Guna ‘Sound’ Ryan Bakery, “Smart woo!”

SIAPA yang banyak luangkan masa dalam aplikasi TikTok, pasti pernah melihat video-video daripada Ryan Bakery kan?

Dia banyak memuat naik content yang sangat relatable dengan rakyat Malaysia, khususnya zaman kanak-kanak mereka yang lahir pada era 90-an dan setakat ini, followers Ryan Bakery telah mencecah 3.5 juta! Bukan biasa-biasa!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netizen Malaya (@netizen_malaya)

 

Sudah pastinya, perkara itu amat mengujakan peminat kelab tersebut, ada netizen yang seakan tidak percaya kelab gergasi itu menggunakan sound daripada Ryan Bakery dan mempersoalkan apakah admin akaun tersebut merupakan rakyat Malaysia.

Komen Netizen:

Kelihatan Ryan juga meninggalkan komen “Smart wooo!!!” di video tersebut.

“Sound unlock”

“Ada budak Malaysia ni yang kerja kat MU”

“Dia tau cara masuk fyp malaysia 😂”

“dia dah setting video no untuk region Malaysia je. macam kat Facebook dia wish hari raya tapi set region Malaysia 😁”

“weyyyyyy.. aku ingt kan phone aku rosak dho 😭”

“alahh min sikit2 dah lah – fans liverpool”

“Khas utk MU malaysia .. dh setting ikut location mcm fb. Admin org Malaysia.. mcm fb jgk.. mana ada negara lain komen pun”

error: Haipp!!!