Thu. Sep 29th, 2022

Baby Shima Nak Jadi Model Pakaian Dlm Jenama Terkenal Antarabangsa, Sekali Lagi Undang Kecaman Netizen

PENYANYI kontroversi Baby Shima sekali lagi mengundang kecaman dlm kalangan netizen selepas memuat naik status mahu menjadi model pakaian dlm sebuah jenama terkenal antarabangsa, Calvin Klein.

Ia dimuat naik Shima menerusi hantaran terbaru di laman IG miliknya.

“Hey @calvinklein!! Sampai hati tak ambil shima buat promo seluar dlm & baju dlm ni!!

“Bukan apa, ramai artis malaysia dh dapat buat iklan ni! Cemburu lah tengok komen-komen tempat dorang.. ramai yg komen (WAH NICE, SO SEXY DEAR, LIKE IT, NICE SHAPE, U SLAYY, STUNNING) nk try juga mana tau dpt komen-komen hebat macam tu,” tulisnya.

Muat naik tersebut sekaligus menimbulkan rasa kurang senang netizen yg rata-rata mendakwa penyanyi ini tak layak utk mendapat tawaran sedemikian memandangkan dirinya selalu terpalit dgn kontroversi yg didakwa sebagai murahan.

Namun, ada juga netizen yg menyifatkan kenyataan Baby Shima itu hanyalah bersifat sarkastik memandangkan selebriti yg menerima tawaran lumayan sebegitu tak mendapat kecaman sehebat dirinya.

Terdahulu, Baby Shima terpalit dgn kontroversi apabila hadir di Studio Nagaswara, Jakarta, Indonesia dgn pakaian yg mencolok mata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NENG BABY SHIMA (@babyshimaofficial)

Terima kasih kerana sudi membaca!

Apa pendapat anda? Kongsikan di ruangan komen, dan jangan lupa kongsikan artikel ini pada rakan rakan. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak Netizen Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

error: Haipp!!!