Mon. Nov 28th, 2022

Selepas Dikecam Hebat Netizen Malaysia Sehingga Ada Yg Halau Ke Indonesia, Akhirnya Baby Shima Umum Sesuatu Selepas Terima Byk Tawaran

TAK lekang dr pelbagai kontroversi, Shima sebelum ini dikecam hebat oleh rakyat Malaysia sehingga ada yg meminta dirinya terbang ke Indonesia & menetap di sana.

Namun, baru-baru ini Baby Shima telah memaklumkan dia akn pulang ke Malaysia krna menerima byk tawaran.

Nor Ashima Ramli atau lebih dikenali sbg Baby Shima, 30, memaklumkan kpd netizen melalui video yg dimuat naik di laman TikTok bahawa dia akn pulang ke Malaysia krna mendapat bberapa jemputan utk membuat persembahan.

“Eh awak org Malaysia yg tak suka saya tu, saya kena balik Malaysia lah awak sbb saya ada persembahan hari Sabtu ni, Dekat Mydin Bukit Mertajam ada org panggil saya utk buat persembahan”

Jelas Baby Shima, walaupun terdapat byk kecaman yg diterima oleh netizen Malaysia, namun dia masih menerima tawaran oleh pelbagai pihak utk membuat persembahan.

“Kata tak diperlukan tapi kita diperlukan lagi tau awak kat Malaysia. Bukan tu je, nanti kita ada kat Kuantan, Terengganu, Sabah Sarawak, Indonesia & byk tempat lg lah.”

Video Penuh:

Artikel Sebelum:

Terima kasih kerana sudi membaca!

Apa pendapat anda? Kongsikan di ruangan komen, dan jangan lupa kongsikan artikel ini pada rakan rakan. Terima Kasih Banyak!

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

error: Haipp!!!