Tue. Oct 4th, 2022

Selepas Isteri Baru DDNK Luah Perasaannya Kpd Caprice, Bekas Isteri DDNK Pula Tak Cepat Melatah & Terus Muat Naik Sebuah Hantaran Di Facebook Miliknya

KONFLIK rumah tangga melibatkan wanita yg dikenali dgn nama Hasmawatie bsama bkas suaminya, Datuk Dr Nohd Nazri Khan (DDNK), 47, yg tlerai setelah hampir 20 tahun membina masjid bsama heboh dperkatakan.

Wanita yg mesra disapa Watie itu menjadi tumpuan rata2 netizen, lebih2 lg selepas berita perkahwinan bkas suami yg merupakan pakar pelaburan saham, pengurus kewangan bertauliah & penganalisis ekonomi bsama Tuan Nor Ernie Rossmeris Tuan Zaharui tular di media sosial.

Malah, isteri DDNK baru2 ni menjadi perbualan hangat & ‘perlian’ netizen akibat drama ‘baling’ bantal serta dituduh ‘perampas’ sehingga digelar gedik & manja gara2 meluah perasaannya kpd selebriti Caprice semlm.

 

Ekoran itu, ibu tunggal kpd seorang ank ni tak cepat melatah atas isu tsebut lalu memuat naik sebuah hantaran di Facebook miliknya yg memilih utk bdiam diri.

“Aku diam untuk aku reveal di M4hkamah,” tegasnya.

Terkini, difahamkan Watie tlah pun selesai membuat urusan m4hkamah berkenaan isu bkenaan bg menuntut haknya sbg bkas isteri.

“Alhamdulillah, proceeding kes Hadhanah selesai hari ni. Syukur Allah memudahkan urusan. Terima kasih semua yg dah doakan,” tulisnya.

Menerusi hantaran lain di Facebook milik Watie, perkahwinan DDNK bsama isteri tbarunya tu mengundang 1001 psoalannya bhubung kebenaran bkahwin lain sdgkan perintah cerai blum dikeluarkan.

“Kalau nikah 1 lg di hotel, saya nk tanya siapa bg kebenaran bnikah sdgkan sijil cerai saya pun blum realease lg dr pejabat agama?” soalnya.

Pd Ogos lalu, Watie yg menjadi inspirasi ramai sejak kebelakangan ini bkongsi luahan perasaan & kisah hitam yg tpaksa dilaluinya sepanjang perkahwinan.

“Tarikh keramat 19/8/2022 jam 9:30 pagi di M4hkamah Syariah Bangi. Alhamdulillah, jujurnya saya tak mmpu nk luahkan dgn kata2.. terasa selesai 1 bebanan & tr4uma menghadap kemelut & drama btubi-tubi.

“Takkan mampu utk tahan & dipertahankan lg episod duka sejarah hitam dlm tmpoh 1 tahun 4 bulan utk kali ketiga,” tulisnya.

Menjengah ke ruangan komen hantaran Watie di Facebook, ramai dlm kalangan netizen yg memberi semangat kpdnya utk trus bsemangat bg menegakkan kebenaran sebenar & menjernihkan keadaan.

error: Haipp!!!