Mon. Dec 5th, 2022

Tindakan Pemuda Ini Telah Menimbulkan Kemarahan Netizen & Dianggap Tiada Adab

BARU2 ni, tular 1 video di media sosial mengenai seorang pemuda yg memegang janggut Ustaz Azhar Idrus semasa bersalaman dgnnya. Tindakan pemuda itu telah menimbulkan kemarahan netizen & dianggap tiada adab.

Netizen tak selesa dgn tindakan yg dilakukan oleh pemuda itu & menyifatkan ia tak beradab. Ada juga yg memberi komen supaya mengutamakan adab berguru & seeloknya meminta izin terlebih dahulu agar terlihat lebih sopan.

“bodyguard perati je nk kena budak ni”

“Abg belakang tak puas hati je. HAHAHAHA”

“Bodyguard dia risau.. kdg dgn pegang janggut benda skrg macam2.. kot dia dpt sehelai janggut UAI, hmmm Wallahualam”

“Bodyguard tu tak nampak sgt pun dia pegang janggut ke tak.. dia cuma jalankan tugas saja. kalau tgn dia cepat lagi mesti dh sampai muka tgn tu.. kut org nk acu pisau ke”

“Takut dia curi helaian rambut tu.. then buat yg bukan2. risau,” antara komen netizen.

Riak wajah seorang lelaki yg berada di belakang UAI dikatakan bodyguard kpd pendakwah itu juga menarik perhatian netizen. Riak wajahnya sewaktu pemuda itu memegang janggut UAI dikatakan seolah-olah kurang selesa melihat situasi tersebut.

Sekadar info, Ustaz Azhar Idrus merupakan seorang pendakwah bebas di Malaysia. Beliau terkenal dgn gaya penyampaian & ceramahnya amat bersahaja, diselit dgn jawapan lucu tetapi tepat, kompleks serta pekat dgn dialek Terengganu.

Minta Izin Dulu…

Bodyguard Tidak Puas Hati

Terima kasih kerana sudi membaca!

Apa pendapat anda? Kongsikan di ruangan komen, dan jangan lupa kongsikan artikel ini pada rakan rakan. Terima Kasih Banyak!

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

error: Haipp!!!