Tue. Dec 6th, 2022

“Jadi Trkedu Sekejap” – Zarina Zainuddin KecewaDengan Maklumat Wikipedla Info Anaknya Azal&Azrai ‘Orang G1la’

Baru-baru ini, pelak0n Zarina Zainuddin telah memuat naik sebuah hantaran di laman Inst.agram miliknya dengan melu.ahkan rasa ke.cewa terhadap tin.dakan sesetengah individu tidak bertanggungjawab.

Menerusi hantaran tersebut, Zarina akui terk.ilan apabila anaknya, Azal Azrai dit.uduh dengan matlumat tidak benar termasuk diberi panggilan ‘orang g.ila’ di laman Wiki.pedia.

Malah, apa yang lebih menye.dihkan apabila perkara itu dihantar sendiri oleh anak ist.imewanya itu kerana ke.liru apabila butiran pe.ribadinya disu.nting jauh dari informasi sebenar.

Azal hantar pada saya ibu ada orang tulis di Wiki.pedia kata Azal g.ila ibu tengok ni..

Saya yang baca jadi ter.kedu sekejap saya pe.luk dia saya kata Azal tak g.ila Azil tak g.ila.. Azal dan abang Azil anak is.timewa.. anak ibu..

Enggan anaknya mu.rung disebabkan perkara itu, Zarina turut meni.nggalkan kata-kata semangat kepada kedua anaknya yang mengh.idap Aut.isme itu.

Allah ada.. biar orang kata apa Allah ada.. kalau Azal sayang ibu jangan s.edih tau..

Selain digelar orang g.ila, individu berkenaan turut menukar matlumat tempat t.inggal Azal di Ne.raka dan tidak mempunyai pasangan kerana tiada siapa yang menginginnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zarina Zainuddin (@zarinazainuddin_)

Menjengah di ruangan k0men, hantaran tersebut telah mengu.ndang rasa ma.rah orang ramai dan rakan artis yang rata-ratanya menge.cam tin.dakan individu berkenaan.

Zarina telah berka.hwin dengan Datuk Seri Dr. Abu Raihan Wan Jaafar pada 13 Julai 1993.

Pasangan ini mempunyai empat orang anak lelaki iaitu sepasang kem.bar Muhammad Adam Azrai Abu Raihan, Muhammad Naim Azrai Abu Raihan, Muhammad Raizal Azrai Abu Raihan (Azal) dan Muhammad Razil Azrai Abu Raihan (Azil). Dua daripada empat anak beliau mengi.dap aut.isme.

Setelah sekian lama menyimpan rah.sia, sekitar tahun 2018, Zarina telah membuka cerita bahawa dia selama ini hi.dup berma.du dengan Datin Seri Noorhasimah Mohd Noor sejak 25 tahun lalu.

Sumber : BN

PERHATIAN: Pihak NetizenMalaya tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

error: Haipp!!!