Wed. Dec 7th, 2022

“Berfikiran Tertutup..” – Ini Kata2Sindir Fara Inalis Di IG Selepas TuIarlsu PU Syed PetikAurat Isteri Caprice

Kec0h di media so.sial apabila seorang Pence.tus Ummah (PU) meminta Caprice untuk menguruskan soal au.rat isterinya terlebih dahulu sebelum campur ta.ngan perkara lain.

Terbaru, isteri Caprice iaitu Farra Inalis dilihat memuat naik satu p0sting di Insta.gram yang didak.wa berbaur sin.diran.

Untuk siapa? Mas.alah dengan orang yang berfikiran tertutup ialah mu.lut mereka sentiasa terbuka.

Menerusi p0sting tersebut, Farra menyatakan bahawa orang yang berfikiran tertutup kebiasaannya akan bercakap ‘lebih’ mengenai individu lain. Bagaimanapun, apa yang menarik perhatian warganet adalah ayat ‘mu.lut sentiasa terbuka’ yang ditulis olehnya.

Menjengah di ruangan k0men, rata-rata netizen menda.kwa p0sting Farra mempunyai maksud tersi.rat yang ingin disampaikan. Malah, ada yang menda.kwa Farra seakan ingin tujukan p0sting tersebut kepada PU yang bercakap mengenainya. Farra turut meletakkan emoji ‘se.dih’ di Inst.agram St0ry miliknya.

Walau bagaimanapun, PU Syed sudahpun membuat permohonan maaf secara terbuka kepada Caprice serta isteri menerusi Faceb0oknya.

Caprice juga turut berterima kasih kepada pendakwah tersebut kerana tidak memanjangkan i.su dan memohon maaf diatas kata-katanya yang kurang s0pan sebelum ini.

Terdahulu, Caprice berjaya meraih sokongan daripada netizen kerana ber.ani mende.dahkan perbualan remaja lelaki yang didak.wa menjadi ma.ngsa am.ang se.k.sual seorang pendakwah bebas.

Sumber : OHMM

PERHATIAN: Pihak NetizenMalaya tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

error: Haipp!!!