Mon. Dec 5th, 2022

“Tak Halang Caprice..” – PU Syed Buat Permohonan Maaf Secara Terbuka, Ini Kata2 Beliau Pada Caprice

Sejak semalam, kec0h di media so.sial mengenai ‘pepe.rangan’ yang berlaku di antara Pence.tus Ummah (PU) Syed dan Caprice selepas pendakwah itu secara tiba-tiba ‘meme.tik’ nama isteri penyanyi rap tersebut yang dilihat tidak menutup aur.at dengan baik.

Susulan itu, Caprice meminta agar PU Syed memohon maaf secara terbuka dalam tempoh 24 jam jika tidak mahu rah.sia PU dib0ngkarkan kepada umum.

PU Syed mohon maaf
Menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik oleh PU Syed di laman Ins.tagramnya, dia telah membuat permohonan secara terbuka seperti mana yang diminta oleh Caprice.

“Saya dengan ini akan menurunkan catatan yang mana di dalamnya ada meny.entuh is.u au.rat isteri saudara Caprice dan memohon maaf jika di sana ada unsur-unsur ne.gatif dan menggang.gu kehidupan saudara Caprice dan isteri.”

“Manakala i.su tentang diri saya yang Caprice cuba de.dahkan, terpulang kepada saudara untuk terus de.dahkan atau tidak. Permohonan maaf ini bukanlah bermakna saya nak pihak Caprice membatalkan hasrat pend.edahan tersebut jika benar wujud dan mela.nggari batas syar.ak dan undang-undang negara.”

“Kepada Allah sahajalah kita serahkan baik dan bu.ruknya. InsyaAllah. Kepada netizen terima kasih atas komentar berbaur k.ejian dan fi.tnah. Semoga kita semua akan beroleh taufiq dan hidayah dari Allah.”

Bagaimanapun, PU Syed tetap berpegang kepada pendiriannya yang tidak bersetuju dengan pended.ahan yang dilakukan oleh Caprice terhadap kes am.ang s.ek.sual yang berlaku kepada PU Azman.

Katanya, dia berharap agar sesuatu kes yang sedang berjalan di mahk.amah tidak diulas lagi dan jika ada bukti yang lain wujud perlu dikemukakan kepada pihak penga.dilan.

Penyanyi rap, Caprice melu.ahkan rasa be.rang terhadap seorang pendakwah bebas, Pence.tus Ummah (PU) Syed yang mengaitkan isterinya, Farra Inalis dengan kes yang melibatkan pendakwah selebriti terkenal, PU Azman atas lima pertud.uhan melakukan am.ang se.k.sual fiz.ikal terhadap dua remaja lelaki pada Februari dan Julai tahun ini.

Sumber : OHMM

PERHATIAN: Pihak NetizenMalaya tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

error: Haipp!!!